Taste of Croatia – Stuffed With Anchovies – Punjeni Inćuni

PUNJENI INĆUNI

16 svježih inćuna
15 dag svježeg sira
1 mrkva
1 luk
1 žlica peršinovog lista
1 jaje
maslinovo ulje
sol
papar

Priprema: Sir izmiješajte s jajem, listićima peršina, posolite i popaprite, a inćune očistite i otvorite poput knjige te izvadite središnju kost i operite.

Nadjenite ih smjesom sira i jaja i napravite 16 smotuljaka.

Očistite luk, mrkvu i krupno nasjeckajte pa pirjajte na malo ulja, uklonite s vatre, dodajte smotuljke inćuna i posložite u vatrostalnu zdjelu.

Pecite 15 minuta na 180 celzijevih stupnjeva.

Dobar tek!

STUFFED WITH ANCHOVIES

16 fresh anchovies
15 grams of fresh cheese
1 carrot
1 onion
1 tablespoon parsley leaf
1 egg
olive oil
salt
pepper

Preparation: Mix the cheese with egg, parsley, salt and pepper, and anchovies clear and open like a book and remove the central bone and wash.

Stuff them with a mixture of cheese and eggs and make 16 rolls. Clean the onions, carrots and coarsely chop and fry in a little oil, remove from heat, add the chicken pieces with anchovies and arrange in an ovenproof dish.

Bake 15 minutes at 180 degrees Celsius.

Bon appetit!

punjeni inčuni, taste of croatia

Taste of Croatia

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s