Dagnje na Žaru – Grilled Mussels – Taste of Croatia

DAGNJE NA ŽARU

3 kg dagnji
limunov sok

Priprema: Školjke dagnji dobro očistite, operite i stavite direktno na žar ili na vruću ploču štednjaka.

Poslužite ih uz malo limunova soka. Savjet Jedite samo one dagnje koje su se otvorile.

Ostale bacite, jer su potencijalno opasne.

Također bacite one sirove dagnje koje nisu čvrsto zatvorene.

Dobar tek!

GRILLED MUSSELS

3 pounds mussels
lemon juice

Preparation: Thoroughly clean the shells of mussels, wash and place directly on the  hot plate stove.

Serve them with a little lemon juice. Tips Eat only those mussels that have opened.

Other cast because they are potentially dangerous.

You throw those raw mussels that are not tightly closed.

Bon appetit!

dagnje na žaru

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s